Muraturi asortate

de gugugh in Muraturi, 11 Noi 2010 | 36966 vizualizari

 

astept sa se mureze si va spun cat de bune sunt....

 

INGREDIENTE

  • conopida
  • sfecla rosie
  • telina si cu frunze
  • morcov
  • varza rosie
  • varza alba
  • piper boabe
  • boabe mustar
  • marar uscat
  • hrean
  • pt zeama: 1 lingura cu varf sare pt muraturi la 1 litru de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muraturi asortate:

Zarzavaturile se spala se taie si se aseaza in borcane la alegere, se pun si condimentele si sarea apoi se pune apa deasupra. se pune capacul  f bine si se clatita de cateva ori.

Cantitatea de zarzavaturi este in functie de cate borcane doriti sa faceti.

se mai agita borcanul cateva zile si apoi asteptam sa se mureze.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muraturi asortate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (31)

gugugh 1

08.11.2011, 18:27

pai nu am forme speciale ci doar de cutit m.am folosit si de imaginatia mea

gugugh 1

08.11.2011, 18:28

la alte borcane am folosit formele de la fursecuri...

iry-gabriela 1

14.08.2012, 20:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari si conopida in otet